Nieuwsjaaverslag 2017
SUPERMARKTACTIE

Op vrijdag 21 september hebben wij een inzamelingsactie bij de supermarkten Coop in Beek, Attent in Kilder en Coop in Zeddam.

Klanten zullen worden gevraagd om iets te kopen of te doneren voor de voedselbank. Vrijwilligers van de voedselbank, zullen aanwezig zijn om folders uit te delen en de producten in ontvangst te nemen.

Week van de Voedselbank

De week van 15 oktober staat Landelijk in het teken van de Voedselbank.

Zaterdag 20 oktober hebben wij in samenwerking met de kledingbank en de Groentetuin een open dag georganiseerd.

Zowel medewerkers van  de Voedselbank de Kledingbank en de Groentetuin zullen ter plekke aanwezig zijn om informatie te vertrekken.

De lokale media zullen over de dag berichten en er zullen posters worden opgehangen in verschillende locaties in Montferland.

Clubkascampagne Rabobank succesvol

De Clubkascampagne van Rabobank Graafschap heeft de voedselbank € 562,65 opgeleverd. De leden van de Rabobank konden hun stem uitbrengen op verschillende doelen, waaronder Voedselbank Montferland. Daardoor dit mooie resultaat.

Privacyreglement

Voedselbank Montferland heeft een privacyreglement opgesteld naar aanleiding van het van kracht worden van de AVG. Dit om de toegepaste bescherming van persoonsgegevens duidelijk aan te geven. Meer hierover leest u in het reglement zelf.

Supermarktactie 's-Heerenberg

In samenwerking met de supermarkten in 's-Heerenberg voert de voedselbank voert de voedselbank op vrijdag 30 maart 2018 actie in 's-Heerenberg. Een donatie voor onze medemens die een steuntje nodig heeft. Lees meer....

19 - 25 maart AH-actie Didam

In samenwerking met supermartk Albert Hein in Didam voert de voedselbank van 19 tot en met 25 maart 2018 actie in Didam. Een nieuwe manier van inzamelen voor onze medemens die een steuntje nodig heeft. Lees meer....

Pluim voor school Braamt

Op vrijdag 22 december 2017 werd in alle kerkportalen voedsel ingezameld voor de voedselbank. Op de foto de hoeveelheid voedsel bijeengebracht door de leerlingen van de basisschool in Braamt met inspanning van oudervereniging, leerkrachten, ouders, verzorgers en grootouders voor Voedselbank Montferland. Een vrijwilliger van de voedselbank werd hier heel enthousiast van.

Verrruiming criteria

Met ingang van 1 januari 2018 zijn de toelatingscriteria voor de voedselbank verruimd. Het persbericht geeft hierover meer informatie.

Activiteiten00
err
Week van de voedselbank